Nůž na maso 21 cm - červený
Výrobce: Giesser
Více informací
Dotaz na produkt
Nůž na maso 21 cm - červený
Co bychom měli upravit?
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně.
Ergonomická rukojeť z neklouzavého materiálu umožňuje pevný a pohodlný úchop. Tvar rukojeti zmenšuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
- Materiál: nerez / plast
- Délka čepele: 21 cm
- Černý, červený, zelený, žlutý, modrá
Parametry
Značka: | Giesser |
---|---|
Barva: | červená |
Délka ostří: | 21 cm |
Hmotnost: | 0.17 kg |
Typ ostří: | hladké |
Typ: | kuchařský |