Ovládání ACS
Výrobce: HENKELMAN
Více informací
Dotaz na produkt
Ovládání ACS
Co bychom měli upravit?
Pokročilé ovládání ACS:
- alfanumerický LCD displej 4,7"
- 6 provozních jazyků včetně CZ
- 20 nastavitelných programů
- senzor vakua
- možnost použití modifikované atmosféry
- program pro balení červeného masa
- program pro marinování
- program sekvenčního vakua
- animovaný cyklus balení
- aktuální čas/datum a název výrobku
- personalizované a programovatelné na počítači
- USB port pro přenos dat a možnost připojení tiskárny
- záznam dat o balení produktů v souladu s HACCP
- STOP tlačítko pro přerušení probíhajícího cyklu
- automatický servisní program pro údržbu vakuového čerpadla
- servisní diagnostika, indikátor oleje
- ukládání servisních dat s historií údržby
PROGRAM PRO BALENÍ ČERVENÉHO MASA
Funkce „Red meat“ pomocí malých a rychlých vstřiků vzduchu zastavuje takzvané vaření masa během fáze svařování. Tím se zabrání vzniku vzduchových komor ve vakuovém balení. Funkce červeného masa přináší výrazné zlepšení kvality a trvanlivosti červeného masa.
PROGRAM PRO MARINOVÁNÍ
Marinování je funkce, která se používá k vytvoření lepších marinovaných potravin. Stačí vložit marinovaný výrobek do komory a spustit cyklus vakuového balení. Díky inteligentnímu softwaru, který generuje pulzující pohyb odsávání vzduchu, se otevírají mezibuněčné struktury a marináda je absorbována během několika minut namísto několika hodin.
PROGRAM SEKVENČNÍHO VAKUA:
Tato funkce přerušovaně odsává vzduch, pozastaví cyklus, znovu odsává vzduch, znovu pozastaví a tak dále. Maximálně v pěti krocích. Vhodné zejména pro výrobky, ze kterých se vzduch obtížně odsává a které ho mohou obsahovat velké množství, jako paštiky, hašé a pod.
Parametry
Značka: | HENKELMAN |
---|---|
Výkon vývěvy: |