Pizza pec BASIC 2/40 VETRO
Výrobce: PRISMAFOOD
Více informací
Dotaz na produkt
Pizza pec BASIC 2/40 VETRO
Co bychom měli upravit?
Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním dnem. Provedení VETRO navíc s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení uvnitř komory.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 1+1 ks (max.Ø 34cm)
- Komora: 410x360mm (2x)
Parametry
Značka: | PRISMAFOOD |
---|---|
Provedení: | nerezové čelo a dveře |
Napájení: | 230 V |
Příkon: | 2,4 kW |
Šířka: | 568 mm |
Hloubka: | 500 mm |
Výška: | 430 mm |
Příkon těles spodních: | 1 × 800 W |
Možnost využití komory pro: | - |
Příkon těles horních: | 2 × 800 W |
Provedení dvířek: | Prosklená |
Časovač: | ano |
Hmotnost: | 34 kg |
Ovládání: | elektromechamické |
Plné dveře: | ne |
Počet komor: | 2 |
Pizza průměr: | do Ø 34 cm |
Prosklené dveře: | ano |
Provedení komory: | šamotové dno |
Regulace teploty: | 50 - 320°C |
Reulace teploty pro každou komoru: | ano |
Rozměr komory: | 410 × 360 × 90 mm |
Teploměr: | ne |
Vniřní osvětlení: | ano |