Pizza pec BASIC 2/50 VETRO
Výrobce: PRISMAFOOD
Více informací
Dotaz na produkt
Pizza pec BASIC 2/50 VETRO
Co bychom měli upravit?
Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 VETRO, dvě rozměrné komory 2x 620x500mm se šamotovým dnem umožňují snadno připravovat i pizzu Ø 45cm, nebo využít plechy 600x400mm. Model je ovládaný 3 mechanickými termostaty pro tři výkonná tělesa (horní, středové a spodní). Nerezové provedení čela a dveří s kvalitním odizolováním. Provedení VETRO s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení v komoře.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 1+1ks (max.Ø 45cm)
- Komora: 620x500mm
Parametry
Značka: | PRISMAFOOD |
---|---|
Provedení: | nerezové čelo a dveře |
Napájení: | 400 V |
Příkon: | 7,5 kW |
Šířka: | 915 mm |
Hloubka: | 690 mm |
Výška: | 527 mm |
Příkon těles spodních: | 1 × 2 500 W |
Možnost využití komory pro: | plechy 600 × 400 mm |
Příkon těles horních: | 2 × 2500 W |
Časovač: | |
Hmotnost: | 74 kg |
Ovládání: | elektromechanické |
Plné dveře: | ne |
Počet komor: | 2 |
Pizza průměr: | do Ø 45 cm |
Prosklené dveře: | ano |
Provedení komory: | šamotové dno |
Regulace teploty: | 50 - 500°C |
Reulace teploty pro každou komoru: | ano |
Rozměr komory: | 620 × 500 × 120 mm |
Teploměr: | ne |
Vniřní osvětlení: | ano |