Pizza pec BASIC MEDIUM 44
Výrobce: PRISMAFOOD
Více informací
Dotaz na produkt
Pizza pec BASIC MEDIUM 44
Co bychom měli upravit?
Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlenímkomory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů.
Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 4+4ks (Ø 32cm)
- Komora: 660x660mm (2x)
Parametry
Značka: | PRISMAFOOD |
---|---|
Provedení: | nerezové čelo a dveře |
Napájení: | 400 V |
Příkon: | 9,4 kW |
Šířka: | 990 mm |
Hloubka: | 871 mm |
Výška: | 745 mm |
Příkon těles spodních: | 2 × 2 350 W |
Možnost využití komory pro: | - |
Regulace teploty pro každou komoru: | ano |
Příkon těles horních: | 2 × 2 350 W |
Hmotnost: | 117 kg |
Ovládání: | elektomechanické |
Plné dveře: | ne |
Počet komor: | 2 |
Pizza průměr: | do Ø 32 cm |
Prosklené dveře: | ano |
Provedení komory: | šamotové dno |
Regulace teploty: | 50 - 500°C |
Rozměr komory: | 660 × 660 × 140 mm |
Teploměr: | 2x analogový |
Vniřní osvětlení: | ano |