Váš košík
0 produkty v košíku
0 Kč
0 Kč s DPH
Hlavní parametry:
Kapacita:
14x GN1/1
S horní deskou:
40 mm
Nastavitelná rychlost ventilátoru:
25 až 100%
Elektronický ovládací panel:
VISION 7"
Umístění zásuvů:
na šířku
Další parametry

Coldline Vision NUVŌ™ W14H-P

Katalogové číslo: 6180726
Výrobce: Coldline
Multifunkční vysokorychlostní šokové zchlazovače / zmrazovače VISION NUVŌ™ (-40°C / +85°C) Multifunkční vysokorychlostní šokové zchlazovače/zmrazovače VISION NUVŌ™ jsou určeny pro rychlé, nebo šetrné automatické, nebo manuální zchlazení, zmrazení,.....
Více informací
Poptat produkt
Popis

Multifunkční vysokorychlostní šokové zchlazovače / zmrazovače VISION NUVŌ™ (-40°C / +85°C)

Multifunkční vysokorychlostní šokové zchlazovače/zmrazovače VISION NUVŌ™ jsou určeny pro rychlé, nebo šetrné automatické, nebo manuální zchlazení, zmrazení, rozmrazování, nízkoteplotní vaření v páře (až +85°C), regenraci a teplé udržování, pasterizace, dehydratování-jemné vysoušení, kynutí (s řízeným přivlhčováním), krystalizaci čokolády, výrobu jogurtu a v neposlední řadě i parní dezinfekce. Díky technologii, která dynamicky řídí teplotu (-40°C / +85°C), intenzitu proudění vzduchu (nastavení výkonu ventilátoru 25%-100% přesně po 1%) a optimální úrovně vlhkosti (od 40% až do 95%). Zařízení umožňuje připojení k systému monitorování Cosmo. Tato inovativní technologie Wi-Fi, která Vám umožní propojit všechna zařízení Coldline ve vašem provozu a sledovat je ze smartphonu.

NUVŌ ™ vaření a chlazení

NUVŌ ™ je revoluční patentovaná technologie, která umožňuje vaření jídla při nízkých teplotách pomocí páry, a která také kombinuje cykly chlazení a zmrazování.
Při použití NUVŌ ™ je jídlo zcela obaleno horkou párou. Mikročástice vody zajišťují vynikající přenos tepla, což vede k homogennímu a jemnému vaření.
U systému NUVŌ ™ probíhá celý proces Cook & Chill bez nutnosti přemísťování zásobníků nebo vozíků, nebo bez nutnosti ručního zásahu. 
Po dokončení vaření lze naprogramovat chlazení, zmrazení a konzervování na požadovanou teplotu.

Šokové zmrazení a zchlazení bez sondy: Devote ™ se o to za Vás postará

Devote ™ - Dynamic Evolution Temperature - je inovativní systém vyvinutý společností Coldline, který je schopen samostatně rozpoznat hmotnost, velikost a počáteční teplotu jídla.
Devote ™ automaticky moduluje teplotu a větrání při cyklech chlazení a vysokých teplot v nejkratším možném čase bez použití jádrové sondy.
Omezení použití jádrové sondy vám umožní urychlit procesy tryskání a mrznutí, čímž se zabrání bakteriální kontaminaci mezi různými potravinami.

Snadná obsluha a ovládání na dosah ruky

VISION "CZ" MENU - vás provede krok za krokem přes volby a funkce, které mají být provedeny s vysvětlením jednotlivých funkcí,
o vše ostatní se postará sám (perfektní výsledek pouze s několika doteky).
Přizpůsobená kniha receptů - kde máte přizpůsobitelné programy pro každý druh jídla.
Osobní rozvržení - můžete změnit polohu tlačítek receptů a vytvořit si vlastní rozvržení.
Zřetězené programy - horké a studené funkce lze provádět automaticky.
Ruční cyklus - pracujte při požadované teplotě výběrem optimální intenzity ventilace a procenta vlhkosti.
Naplánovaná oznámení - budík vás upozorní na uplynutí nastaveného času nebo teploty.
Zámek displeje - můžete zamknout displej, abyste zabránili neoprávněné manipulaci neoprávněnými osobami.

Řízení a nastavení

TEPLOTA - Vyberte si ideální teplotu pro práci a uchování produktu
VLHKOST VZDUCHU - Nastavením zvlhčovače vzduchu mezi 45% a 95% definujte procento požadované vlhkosti
PROUDĚNÍ VZDUCHU - Nastavte ideální intenzitu ventilace mezi 25% a 100% přesně po jednom procentu
ČAS - Pracujte s programy základních sond nebo jej nechte na Devote ™

Díky zařízení VISION výrazně ušetříte čas, snížíte spotřebu energie a zvýšíte kvalitu podávaných pokrmů.

HYGIENA

Kvalitní celonerezové provedení AISI 304 (Cr-Ni 18/10), oblé rohy v komoře, vyjímatelné zásuvy, magnetické těsnění dveří, snadno přístupný a demontovatelný blok výparníku a agregátu
(FSS-Fast Service System). Zařízení se zesílenou izolací komory a dveří dle daného modelu a možností otevření až 105°, samouzavíráním a robustním nerezovým madlem (tloušťka 2 mm).
Zesílená pracovní deska, výškově stavitelné nerezové nohy (100-1500 mm).

MODI NUVŌ ™ technologie

  • Šokové zchlazení - rychle ochlazuje jídlo na jednotnou teplotu +3°C, blokuje množení bakterií a prodlužuje dobu skladování až o 70% při zachování kvality.
  • Šokové zmrazení - rychlé zmrazení na -18°C způsobuje tvorbu mikrokrystalů v kapalině, což znamená, že vlákna, struktura a chuť zůstávají nedotčeny.
  • Nízkoteplotní vaření v páře - vaří jídlo při nízké teplotě, čímž zvyšuje jeho barvu, chuť a citlivost. Přidání páry umožňuje optimální distribuci tepla a poskytuje jednotný výsledek.
    Po ukončení vaření se automaticky aktivuje chlazení nebo zmrazení dle Vaší volby.
  • Manuální cyklus -  VISION NUVŌ ™pracuje stabilně při požadované teplotě od -40°C do +85°C. Změnou intenzity ventilace můžete rychle ochladit i ty nejjemnější potraviny,
    čímž se urychlí doba výroby.
  • Rozmrazování - zmrazené potraviny bezpečně rozmrazte pomocí systému VISION. Pečlivé řízení teploty a vlhkosti zabraňuje růstu bakterií.
  • Udržování - udržujte nádobí při výdejní teplotě. Díky technologii VISION všechna vaše jídla opustí kuchyň při ideální teplotě, bez ohledu na to, jak dlouho proces trvá.
  • Jogurt - to vám umožní vyrobit krémový přírodní jogurt s použitím pouze kvalitního mléka.
  • Funkce sušení - sušte ovoce, zeleninu, houby, luštěniny a mít je k dispozici po celou dobu sezóny. Můžete také připravit speciální mouky a aroma pro vaše pokrmy
  • Krystalizace čokolády - krystalizujte pralinky, čokolády a čokoládové baronky během několika minut; jejich vzhled a křupavá textura, svědčí o kvalitě vaší práce
  • Funkce kynárny a pomalého kynutí - pro dokonalé kynutí je nutné, aby těsto zůstávalo při správné teplotě přesně ten správný čas bez náhlé změny. Těsto je dokonale nakynuto,
    v naplánovaném čase; zvyšující se vlhkost umožňuje udržovat ideální hydrataci pro pravidelné testování kvasinek.
  • Pasterizace - odstraňuje patogenní mikroorganismy a většinu vegetativních organismů přítomných v potravinách a prodlužuje trvanlivost.
  • Parní dezinfekce - kombinuje působení detergentu a horké páry, čímž zabraňuje tvorbě plísní a odstraňuje nepříjemný zápach.

 

Jaké další zařízení Vám přináší a nabízí tak širokou škálu flexibility?

VISIN NUVŌ ™ výbava

  • Intuitivní dotykový ovládací panel VISION 7”
  • Přehledné "CZ" menu, recepty a nápověda k funkcím
  • Nastavitelná vlhkost od 40% do 95% 
  • Výkonný ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 
  • Regulace výkonu ventilátoru 25%-100% po 1%
  • Automatické rozpoznání použití vpichové sondy
  • Vícebodová teplotní vpichová sonda (teplota jádra)
  • Automatické přepnutí do udržovacího režimu
  • Rozhraní Bluetooth pro propojení s tiskárnou
  • Port USB pro snadný přenos a ukládání dat
  • Možnost propojení na systém COSMO wifi 
  • Zesílená izolace 60mm (minimální tepelné ztráty)
  • Klimatická třída TROPIC (do okolní teploty +43°C)
  • Automatické odmrazování horkým plynem
  • Oblá komora, vyjímatelné zásuvy (vkládání na šířku)
  • Dveře s ergonomickým madlem, otevření 105° a samouzavírání
Parametry

Parametry

Značka: Coldline
Napájení: 230 V/1N/50 HZ
Příkon: 3,05 kw
Šířka: 780 mm
Hloubka: 800 mm
Výška: 1778 mm
Chladivo: R290
Elektronický ovládací panel: VISION 7"
Hmotnost: 215 kg
Kapacita plechů 600x400mm: 14x
Kapacita: 14x GN1/1
Nastavení vlhkosti s regulací: 45-95%
Nastavitelná rychlost ventilátoru: 25 až 100%
Regulace teploty: -40 až +85°C
Rozměr komory: 660x415x1070 mm
Rozteč vsunů: volitelná
S horní deskou: 40 mm
Sonda pro teplotu jádra: vyjímatelná
Umístění zásuvů: na šířku
Zchlazování +90 °C/+3 °C: 70
Zmrazování +90 °C/-18 °C: 60