Ceny se teď zobrazují ve zvolené měně - Česká koruna
Váš košík
0 produkty v košíku
0 Kč
0 Kč s DPH
Úvodní stránka > Mycí technika > Leštění a sterilizace > Leštičky příborů TAMAI EVO > Leštička se sterilizací příborů EAGLE UP EVO
Hlavní parametry:
Funkce:
Sušení / leštění / dezinfekce
Ohřev:
ventilovaný
Leštící náplň:
4 kg
Vnitřní napájení:
12 V
Produkce příborů:
5000 až 6000 ks/h
Další parametry

Leštička se sterilizací příborů EAGLE UP EVO

Katalogové číslo: 8640294
Výrobce: TAMAI GIOVANNI & C. s.n.c.
Plně automatická stolní leštička příborů TAMAI EAGLE UP EVO Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovláda...
Více informací
DOPORUČENÁ CENA (bez DPH)
118 500 Kč
Poptat produkt
Popis

Plně automatická stolní leštička příborů TAMAI EAGLE EVO 

Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovládacího panelu. Nový přehledný elektronický ovládací panel je vybaven LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu (např.fázi předehřevu, připravení k provozu, režim STAND-BY, nebo potřebu vyměnit kukuřičný leštící a sušící kukuřičnou náplň). Díky těmto inovacím a již prokázanému vynikajícímu výkonu jsou naše stroje ještě konkurenceschopnější a všestrannější.  Výkon modelu TAMAI EAGLE EVO je cca 5 až 6000 kusů příborů za hodinu. Uvedený model je doporučen pro provozy s kapacitou do 250 míst.

Náplň : 4 kg kukuřičné drtě 

Automatická leštička příborů TAMAI EAGLE EVO v kompaktním celonerezovém provedení (AISI 304). Model EAGLE je absolutní novinkou v oblasti leštiček příborů. Leštička je určena pro střední i náročnější gastronomické provozy s kapacitou až do 250 míst a výkonem leštění 5 až 6000 ks příborů za hodinu. Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně. Je vybaveno novou elektronickou deskou EVO, která obsluhu snadno naviguje při ovládání stroje.

Snadná obsluha:
příbory se umístí do plnícího otvoru v horní zadní části zařízení, následně se samovolně posunou skluzavkou do nerezového vibračního tunelu s leštící náplní (sušená kukuřičná drť), vybaveným výkonným ventilovaným ohřevem (sušení a sterilizace) a vibračním motorem (leštění a posun příborů). Každý kus je perfektně vyleštěný: vysoká teplota udržuje kukuřičné granule stále suché, neporušené a připravené k leštění dalších a dalších kusů příborů. Příbory jsou automaticky vibračním leštícím procesem dopraveny do výstupního otvoru v pravé části čelního panelu, odkud samovolně vypadávají do přiložené přepravky uložené na výsuvné polici. Zařízení může být dále umístěno na pojízdném podstavci umožňující snadnou manipulaci a transport (příplatkově).

GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLÁ KVALITA SUŠENÍ
Příbory vkládané do zařízení jsou vlhké a chladné, je proto velice důležité udržovat kukuřičnou drť ve stabilně vysoké teplotě ze tří důvodů: STÁLÉ VÝSLEDKY, DEZINFEKCE a snížení VLHKOSTI 

STÁLÉ VÝSLEDKY:
Sušicí médium je KUKUŘIČNÁ DRŤ, která se vyznačuje vysokou měrou absorpce vlhkosti a schopností leštit; vysoká teplota zajistí, že kukuřičná drť ani uprostřed lešticího procesu nevychladne a nenabobtná vodou, proto poskytne ty nejlepší výsledky při vysokém výkonu.

DEZINFEKCE:
probíhá díky vysoké teplotě, přesněji řečeno díky silikonovým topným tělesům, která dosahují teplot 100°C až 130°C. Kukuřičná drť si tak stabilně udržuje teplotu 70 až 73°C, která likviduje patogenní bakterie (potvrzeno laboratorními testy).

Snížení VLHKOSTI:
Vysoká teplota zabraňuje hromadění vlhkosti uvnitř zařízení, tím chrání kukuřičnou drť před tvorbou žmolků a příbory před stopami po vlhké kukuřici. Prodlužuje životnost kukuřičné náplně. 

KUKUŘIČNÁ DRŤ
Kukuřičný klas je rostlinný a biologicky rozložitelný materiál a lze jej používat po dobu asi 120 pracovních dnů (dle zatížení). Kukuřičná drť je vyrobena z kvalitních zrn kukuřičného klasu, které jsou po slisování namleté do drtě. Tento výrobek má širokou oblast použití v chemickém a strojním průmyslu, ale především v klenotnictví, kde se používá k leštění zlata a drahých kovů. Materiál je plně přírodní a biologicky odbouratelný. Má mimořádnou schopnost absorpce vody a je lehce abrazivní. V zařízení se využívá jeho tření o příbory, čímž z jejich povrchu odstraňuje a leští drobné vrypy a zbytky mycích a oplachových prostředků. A ještě něco navíc:  Kukuřičný granulát hraje významnou roli v prevenci oxidace stříbra, protože povrch zbavuje veškerých zbytků chemikálií a tím proces oxidace zpomaluje. V neposlední řadě je dalším zásadním faktorem teplota v boji proti množení bakterií, která granulát udržuje ve správném stavu po celou dobu provozu leštičky.

  • Příborů : 5 až 6.000 ks/h
  • Pro kapacitu: do 250 míst
  • Ovládání: ACTIVE CONTROL
  • Napájení : 230V
Parametry

Parametry

Značka: TAMAI GIOVANNI & C. s.n.c.
Provedení: nerezové
Napájení: 230 V
Příkon: 0,75 kW
Šířka: 660 mm
Hloubka: 680 mm
Výška: 470 mm
Druh leštící náplně: kukuřičná drť
Funkce: Sušení / leštění / dezinfekce
Hmotnost: 80 kg
Leštící náplň: 4 kg
Ovládání: elektronické + LCD
Ohřev: ventilovaný
Produkce příborů: 5000 až 6000 ks/h
Vnitřní napájení: 12 V