Ceny se teď zobrazují ve zvolené měně - EURO
Váš košík
0 produkty v košíku
€ 0,00
€ 0,00 s DPH
Úvodní stránka > Mycí technika > Leštění a sterilizace > Leštičky příborů TAMAI EVO > Leštička se sterilizací příborů EAGLE UP EVO
Hlavní parametry:
Funkce:
Sušení / leštění / dezinfekce
Ohřev:
ventilovaný
Leštící náplň:
4 kg
Vnitřní napájení:
12 V
Produkce příborů:
5000 až 6000 ks/h
Další parametry

Leštička se sterilizací příborů EAGLE UP EVO

Katalogové číslo: 8640294
Výrobce: TAMAI GIOVANNI & C. s.n.c.
Plně automatická stolní leštička příborů TAMAI EAGLE UP EVO Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovláda...
Více informací
DOPORUČENÁ CENA (bez DPH)
€ 4 717,36
Poptat produkt
Popis

Plně automatická stolní leštička příborů TAMAI EAGLE EVO 

Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovládacího panelu. Nový přehledný elektronický ovládací panel je vybaven LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu (např.fázi předehřevu, připravení k provozu, režim STAND-BY, nebo potřebu vyměnit kukuřičný leštící a sušící kukuřičnou náplň). Díky těmto inovacím a již prokázanému vynikajícímu výkonu jsou naše stroje ještě konkurenceschopnější a všestrannější.  Výkon modelu TAMAI EAGLE EVO je cca 5 až 6000 kusů příborů za hodinu. Uvedený model je doporučen pro provozy s kapacitou do 250 míst.

Náplň : 4 kg kukuřičné drtě 

Automatická leštička příborů TAMAI EAGLE EVO v kompaktním celonerezovém provedení (AISI 304). Model EAGLE je absolutní novinkou v oblasti leštiček příborů. Leštička je určena pro střední i náročnější gastronomické provozy s kapacitou až do 250 míst a výkonem leštění 5 až 6000 ks příborů za hodinu. Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně. Je vybaveno novou elektronickou deskou EVO, která obsluhu snadno naviguje při ovládání stroje.

Snadná obsluha:
příbory se umístí do plnícího otvoru v horní zadní části zařízení, následně se samovolně posunou skluzavkou do nerezového vibračního tunelu s leštící náplní (sušená kukuřičná drť), vybaveným výkonným ventilovaným ohřevem (sušení a sterilizace) a vibračním motorem (leštění a posun příborů). Každý kus je perfektně vyleštěný: vysoká teplota udržuje kukuřičné granule stále suché, neporušené a připravené k leštění dalších a dalších kusů příborů. Příbory jsou automaticky vibračním leštícím procesem dopraveny do výstupního otvoru v pravé části čelního panelu, odkud samovolně vypadávají do přiložené přepravky uložené na výsuvné polici. Zařízení může být dále umístěno na pojízdném podstavci umožňující snadnou manipulaci a transport (příplatkově).

GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLÁ KVALITA SUŠENÍ
Příbory vkládané do zařízení jsou vlhké a chladné, je proto velice důležité udržovat kukuřičnou drť ve stabilně vysoké teplotě ze tří důvodů: STÁLÉ VÝSLEDKY, DEZINFEKCE a snížení VLHKOSTI 

STÁLÉ VÝSLEDKY:
Sušicí médium je KUKUŘIČNÁ DRŤ, která se vyznačuje vysokou měrou absorpce vlhkosti a schopností leštit; vysoká teplota zajistí, že kukuřičná drť ani uprostřed lešticího procesu nevychladne a nenabobtná vodou, proto poskytne ty nejlepší výsledky při vysokém výkonu.

DEZINFEKCE:
probíhá díky vysoké teplotě, přesněji řečeno díky silikonovým topným tělesům, která dosahují teplot 100°C až 130°C. Kukuřičná drť si tak stabilně udržuje teplotu 70 až 73°C, která likviduje patogenní bakterie (potvrzeno laboratorními testy).

Snížení VLHKOSTI:
Vysoká teplota zabraňuje hromadění vlhkosti uvnitř zařízení, tím chrání kukuřičnou drť před tvorbou žmolků a příbory před stopami po vlhké kukuřici. Prodlužuje životnost kukuřičné náplně. 

KUKUŘIČNÁ DRŤ
Kukuřičný klas je rostlinný a biologicky rozložitelný materiál a lze jej používat po dobu asi 120 pracovních dnů (dle zatížení). Kukuřičná drť je vyrobena z kvalitních zrn kukuřičného klasu, které jsou po slisování namleté do drtě. Tento výrobek má širokou oblast použití v chemickém a strojním průmyslu, ale především v klenotnictví, kde se používá k leštění zlata a drahých kovů. Materiál je plně přírodní a biologicky odbouratelný. Má mimořádnou schopnost absorpce vody a je lehce abrazivní. V zařízení se využívá jeho tření o příbory, čímž z jejich povrchu odstraňuje a leští drobné vrypy a zbytky mycích a oplachových prostředků. A ještě něco navíc:  Kukuřičný granulát hraje významnou roli v prevenci oxidace stříbra, protože povrch zbavuje veškerých zbytků chemikálií a tím proces oxidace zpomaluje. V neposlední řadě je dalším zásadním faktorem teplota v boji proti množení bakterií, která granulát udržuje ve správném stavu po celou dobu provozu leštičky.

  • Příborů : 5 až 6.000 ks/h
  • Pro kapacitu: do 250 míst
  • Ovládání: ACTIVE CONTROL
  • Napájení : 230V
Parametry

Parametry

Značka: TAMAI GIOVANNI & C. s.n.c.
Provedení: nerezové
Napájení: 230 V
Příkon: 0,75 kW
Šířka: 660 mm
Hloubka: 680 mm
Výška: 470 mm
Druh leštící náplně: kukuřičná drť
Funkce: Sušení / leštění / dezinfekce
Hmotnost: 80 kg
Leštící náplň: 4 kg
Ovládání: elektronické + LCD
Ohřev: ventilovaný
Produkce příborů: 5000 až 6000 ks/h
Vnitřní napájení: 12 V