Pec na pizzu BASIC XL 22L "LINIE 600"
Výrobce: PRISMAFOOD
Více informací
Dotaz na produkt
Pec na pizzu BASIC XL 22L "LINIE 600"
Co bychom měli upravit?
Dvoukomorová "mělká-široká" elektrická pizza pece řady BASIC XL. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlenímkomory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku.
- úzký, ale výkonný model pro malé prostory (nenáročný na potřebný prostor), hloubka pece "pouze" 600mm, komora vhodná až pro 2 pizzy Ø 35cm
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 2+2 ks (Ø 35cm)
- Komora: 820 x 410mm (2x)
Parametry
Značka: | PRISMAFOOD |
---|---|
Provedení: | nerezové čelo a dveře |
Napájení: | 400 V |
Příkon: | 6,8 kW |
Šířka: | 1100 mm |
Hloubka: | 600 mm |
Výška: | 745 mm |
Hmotnost: | 106 kg |
Kapacita: | 2 + 2 pizzy 350mm |
Ovládání: | elektromechanické |
Počet komor: | 2 |
Prosklené dveře: | ne |
Provedení komory: | šamotové dno |
Regulace teploty: | 50 - 500°C |
Regulace výkonu: | individuálně (spodních a horních těles každé komory) |
Reulace teploty pro každou komoru: | ano |
Rozměr komory: | 820x410x140 mm |
Teploměr: | 2x analogový |
Vniřní osvětlení: | ano |
Výkon horních těles: | 2x 1700W |
Výkon spodních těles: | 2x 1700W |