Váš košík
0 produkty v košíku
0 Kč
0 Kč s DPH
Hlavní parametry:
Typ:
vykosťovací
Délka ostří:
13 cm
Řada:
G 3105
Typ ostří:
hladké
Barva:
černá
Další parametry

Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Katalogové číslo: 401030300055
Výrobce: Giesser
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13...
Více informací
DOPORUČENÁ CENA (bez DPH)
281 Kč
Poptat produkt
Popis

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte měkký povrch zdravotní protiskluzové rukojeti. Neotlačí vaše klouby a prsty se nesmekají k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Parametry

Parametry

Značka: Giesser
Barva: černá
Délka ostří: 13 cm
Hmotnost: 0.11 kg
Řada: G 3105
Typ ostří: hladké
Typ: vykosťovací